İHA 2023-24 Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final Maçları Heyecanı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda gerçekleşen İHA 2023-24 Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları nefes kesti! Tek devreli lig usulüne göre oynanan mücadelelerde şampiyonluk için yarışan takımlar ter döktü.

Heyecanın dorukta yaşandığı finalde, şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ikinci olan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Süper Lig’e yükselmeye hak kazandı. Taraftarlar büyük bir coşkuyla takımlarını destekledi ve unutulmaz anlar yaşandı!

Kupa Töreni Coşkusu!

Kupa Töreni Coşkusu!

Maçların ardından düzenlenen kupa töreni renkli görüntülere sahne oldu. Şampiyon Mihalıççık Belediyesi’ne ve Süper Lig’e yükselen Güneysu Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran gururla takdim etti.

İHA 2023-24 Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final Maçları Heyecanı!

Lig üçüncüsü Depsaş Enerji AS Hentbol ve Seyhan Belediyespor takımlarına ise madalyalarını MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz ve Teknik Kurul Üyesi Orhan İlerisoy taktı. Sporcuların gözlerindeki mutluluk ve gurur, salonda yankılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İHA 2023-24 Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final Maçları Heyecanı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!