Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa Maçına U19 Takımıyla Çıkacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’in son şampiyonu ve Türkiye Kupası kazananı olarak 2023 Turkcell Süper Kupa maçında mücadele edecek. Karşılaşma Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda gerçekleşecek ve ATV kanalından canlı yayınlanacak. Maçın başlama saati 21.30 olacak ve hakemlik görevini Volkan Bayarslan üstlenecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Fenerbahçe Yönetimi Kararlı: Maça U19 Takımıyla Çıkacak

Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylar sonrasında Fenerbahçe, 2 Nisan’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyerek yönetim kuruluna olağanüstü yetkiler verdi. Bu kapsamda alınan kararla, eğer maç ertelenmez ve yabancı hakem atanmazsa, Fenerbahçe’nin karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağı duyuruldu. TFF’nin bu talebi reddetmesi üzerine sarı-lacivertli ekip, maçı U19 takımıyla oynayacak.

A takım oyuncularının maça çıkmak istemesine rağmen kulüp yönetiminin aldığı karar doğrultusunda U19 takımı sahada olacak. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, maçın 90 dakikalık bir mücadele olmayacağını belirterek taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Sarı-lacivertli ekibin bu cesur kararı, futbolseverler arasında heyecanla beklenen bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Fenerbahçe’nin genç yeteneklerle sahada olacağı maç, büyük bir merakla bekleniyor.

Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa Maçına U19 Takımıyla Çıkacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!