Burcu Esmersoy’un Spor Tutkusu ve Sağlıklı Yaşam Tarzı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl uçakta tanıştığı iş insanı Nazım Akmandil ile evlenen Burcu Esmersoy, kazancıyla ve giyim tarzıyla olduğu kadar spor tutkusu ve sağlıklı yaşam tarzıyla da gündemden düşmüyor. Esmersoy, her zaman fit ve güzel görünmek için sporu hayatından eksik etmiyor ve yediğine içtiğine de dikkat ediyor.

47 yaşındaki deneyimli sunucu, günde sadece 30 dakika spor yaparak formunu koruyabildiğini belirtiyor. Son olarak sosyal medyada paylaştığı bir video ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Video içerisinde 15 farklı hareketi özel bir antrenmanda uygulayan Esmersoy, her hareketi on beş kez tekrarlayarak yarım saatlik bir antrenman yapmış oldu. Spor yapmak için bahanelere yer vermeden disiplinli bir şekilde çalışan Esmersoy, takipçilerine de aynı motivasyonu aşılamaya çalışıyor. Bir röportajında, “Tatil, akşam gibi bahanelere geçit vermeden sağlıklı yaşam tarzını benimsemek önemli” diyerek spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin yaşam kalitesini artırdığını vurgulamıştı.

Burcu Esmersoy’un Spor Tutkusu ve Sağlıklı Yaşam Tarzı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!