Akdeniz ve Ege Sahilleri Dolup Taştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA’nın haberine göre, Ramazan Bayramı’nın tadını çıkarmak isteyenler, büyükşehirlerin gürültüsünden ve stresinden kaçarak Akdeniz ve Ege sahillerine akın etti. İzmir ve Muğla gibi turizm cennetlerinde güneşin keyfini sürmek isteyen tatilciler, sahillere ve plajlara akın etti.

Bodrum: Turizmin İncisi

Bodrum: Turizmin İncisi

Bodrum, dünya genelinde önemli turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Ramazan Bayramı’nın 3. gününde Bodrum’da tatilcilerin yoğunluğu devam ediyor. Kentte hava sıcaklığı 27 dereceyken deniz suyu ise 20 dereceyi gösteriyor. Plajlar, Kumbahçe Paşatarlası Plajı, Gümbet, Bitez ve diğer noktalarda tatilcilerle dolup taşıyor.

Çeşme: Tatilcilerin Gözdesi

Çeşme: Tatilcilerin Gözdesi

Çeşme, Ramazan Bayramı tatilinde yine en çok tercih edilen destinasyonlardan biri oldu. İlçede hava sıcaklığı öğle saatlerinde 25 dereceye kadar yükselirken rüzgarın da etkisi azaldı. Tatilciler, denize girerek serinlerken gençler plaj futbolu oynayıp çocuklar da kumsalda keyifli vakit geçirdi.

Marmaris: Rezervasyonlar Artıyor

Marmaris: Rezervasyonlar Artıyor

Marmaris, Ramazan Bayramı’nın okulların ikinci ara tatil dönemine denk gelmesiyle konaklama tesislerinde rezervasyonların arttığı bölgelerden biri oldu. İngiltere’den başlayan uçak seferleri ve yerli turistlerin ilgisiyle bölge canlandı. Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’nın turistik ilçelerinde hareketli bir bayram dönemi yaşandığını belirtti.

Tatilcilerin Memnuniyeti

Tatilcilerin Memnuniyeti

İstanbul’dan gelen Serap Dinç, Çeşme’yi tercih etmelerinin sebebini, “Tatilimiz güzel geçiyor. İstanbul gibi havası var, İzmir’i seviyoruz” diyerek açıkladı. Ancak Uşak’tan gelen Mustafa Özden, plajı biraz kirli bulduğunu belirtip, “Daha temiz bulmayı isterdim. Günübirlik geldik. İlk kez denize girdik. Biraz serin buldum” dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Akdeniz ve Ege Sahilleri Dolup Taştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!