Vali Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Saraçhane’deki İBB binasında gerçekleşen ziyarette, Gül kapıda İmamoğlu tarafından karşılandı.

Teşekkürler ve Tebrikler

Teşekkürler ve Tebrikler

Vali Gül, İmamoğlu’nu tebrik ederek, Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul’da da demokratik bir seçim yaşandığını belirtti. Gül, katılımcı ve şeffaf bir seçim sürecinin yaşandığını vurgulayarak, “Türkiye’mize birlikte en iyi hizmeti vermiş olacağız.” dedi.

İmamoğlu: “5 Yıl Daha İstanbul’da Halkımıza Hizmet Noktasında Görevi Devraldık”

İmamoğlu:

İstanbul’da sorunsuz bir seçim yaşandığını belirten İBB Başkanı İmamoğlu, Gül’e ve tüm yönetim kadrolarına teşekkür etti. İmamoğlu, “Milletimizin takdiriyle 5 yıl daha İstanbul’da halkımıza hizmet noktasında görevi devraldık.” şeklinde konuştu.

Vali Gül ise ziyaretin sonunda İBB Şeref Defteri’ni imzalayarak, İmamoğlu’na teşekkür etti. Ziyaret, İstanbul’un yeni döneminin işbirliği ve hizmet odaklı geçeceğine dair umutları yeşertti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Vali Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!