Umut Meraş’ın Doğum Heyecanı Beşiktaş’ı Hareketlendirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in heyecan dolu mücadelelerine devam ederken, Beşiktaş ve MKE Ankaragücü arasındaki karşılaşma öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı! Siyah-beyazlı takımın sol beki Umut Meraş, beklenmedik bir anda kamptan ayrıldı. Peki, neden mi? Umut Meraş’ın eşi Merve Meraş, doğum yapmak üzere hastaneye yattı! Heyecan dolu bir bekleyişin ardından Umut Meraş, eşinin yanında olmak için teknik heyetin izniyle kamptan ayrıldı.

Beşiktaş Kulübü, Umut Meraş’ın durumunu taraftarlarıyla paylaşırken, müjdeli bir haber daha verdi. Sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanan Serkan Emrecan Terzi, Umut Meraş’ın yerine kadroya dahil edildi. Bu sürpriz gelişme, maç öncesinde taraftarları heyecanlandırdı ve takıma destek olma arzularını daha da artırdı.

Beşiktaş Kulübü’nün Resmi Açıklaması:

“Futbol A Takımımız Hakkında Bilgilendirme
Futbolcumuz Umut Meraş, doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılan eşi Merve Meraş’ın yanında olmak için teknik heyetimizin bilgisi ve izni dahilinde takımımızın MKE Ankaragücü maçı için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı kamptan ayrılmıştır.
Umut Meraş’ın kamptan ayrılmasının ardından sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanan futbolcumuz Serkan Emrecan Terzi, kendisinin talebi, teknik ekibimizin de uygun görmesiyle MKE Ankaragücü maçının kadrosuna dahil olmuştur.”

Umut Meraş’ın Doğum Heyecanı Beşiktaş’ı Hareketlendirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!