Silahlı Kavga Siirt Pervari’de Patlak Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Siirt’in Pervari ilçesinde dün gece iki grup arasında çıkan tartışma, büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada DEVA Partisi İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Bilen’in kardeşi Abdurrahman Bilen (41), seçimi kazanan AK Partili Tayyar Özcan’ın kardeşi Lokman Özcan ve Mustafa Özcan, yeğeni Rıdvan Naric ile ismi öğrenilmeyen 1 kişi yaralandı.

Yaralılardan Birinin Durumu Ağır

Yaralılardan Birinin Durumu Ağır

4 yaralıdan biri kurtarılamadı. 4 yaralı, ilk müdahalenin ardından ve Şırnak’taki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Abdurrahman Bilen, askeri helikopterle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Bilen, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Valilik tarafından alınan tedbirler: Abdurrahman Bilen’in cenazesi, otopsi için morga götürüldü. İlçede ve hastane çevresinde taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Siirt Valiliği de Pervari ilçesi ve bağlı köylerde saat 01.00’den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

Gözaltına Alınan Şüphelilerin Sayısı

Gözaltına Alınan Şüphelilerin Sayısı

Valilikten yapılan açıklamaya göre: Olayla ilgili Valilikten yapılan yeni açıklamada, soruşturma kapsamında 6 şüphelinin gözaltına alındığı ve sokağa çıkma yasağının perşembe günü 09.30’da sona ereceği belirtildi.

Valilikten Yapılan Son Açıklama

Son açıklamada şu ifadelere yer verildi: Pervari ilçe merkezinde belediye başkanlığı seçimini kazanan ve kaybeden iki grup arasında dün gece saat 22.45 civarında başlayan tartışma sonrasında çıkan silahlı kavga neticesinde 5 kişi yaralanmıştır. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil sağlık, polis ve jandarma ekiplerimiz sevk edilmiştir…

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Silahlı Kavga Siirt Pervari’de Patlak Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!