Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları Özeti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PSG ve Barcelona Arasındaki Çekişmeli Maç

PSG ve Barcelona Arasındaki Çekişmeli Maç

Bu hafta UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı dorukta! Fransa’nın holdingle şampiyonu Paris Saint-Germain ile İspanya’nın gururu Barcelona arasındaki karşılaşma nefesleri kesti. Maçın ilk yarısında Raphinha’nın ağları sarsmasıyla Barcelona öne geçti. Ancak PSG, ikinci yarıya hızlı başladı. Ousmane Dembele ve Vitinha’nın golleriyle skoru 2-1’e getirdi. Barcelona, Raphinha’nın bir gol daha atmasıyla eşitliği sağladı. Ancak PSG’nin cevabı gecikmedi ve Andreas Christensen’in golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Atletico Madrid’in Evindeki Zaferi

Atletico Madrid'in Evindeki Zaferi

Diğer maçta ise İspanya’nın güçlü temsilcisi Atletico Madrid, Almanya’nın Borussia Dortmund takımını ağırladı. Maçın başında Rodrigo de Paul’un golüyle öne geçen Atletico Madrid, Samuel Lino’nun golüyle farkı 2’ye çıkardı. Borussia Dortmund’un tek golü Sebastien Haller’den gelirken, Atletico Madrid sahadan 2-1 galip ayrıldı. Milli futbolcumuz Salih Özcan’ın da forma giydiği maçta, Atletico Madrid sahadan galip ayrılan taraf oldu.

  • PSG ve Barcelona arasındaki çekişmeli maçı PSG 3-2 kazandı.
  • Atletico Madrid, evinde Borussia Dortmund’u 2-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları Özeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!