Ramazan Bayramı 9 Günlük Tatille Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayının son günleri yaşanırken, 10-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı için 9 günlük tatil müjdesi geldi! Tatil süresince sevdiklerimizle bir araya gelip ziyaretlerde bulunacak veya farklı şehirlere seyahat edecek olanlar için hava durumu oldukça önemli.

Bayramda Hava Nasıl Olacak?

Bayramda Hava Nasıl Olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bayram boyunca hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceğini ve yer yer altında olacağını belirtti. Ayrıca, ülke genelinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini aktardı.

Önemli Hava Tahminleri

Önemli Hava Tahminleri

  • Ankara: Genellikle parçalı bulutlu, cuma günü ise çok bulutlu ve yağışlı olacak. Gün içinde sıcaklık 17-25 derece arasında seyredecek.
  • İstanbul: Parçalı bulutlu bir hava beklenirken, pazar günü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığı 18-24 derece olacak.
  • İzmir: Parçalı bulutlu bir hava beklenirken, pazar günü iç kesimlerinde yağış görülebilir. Sıcaklık 23-27 derece arasında olacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Ramazan Bayramı 9 Günlük Tatille Başlıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!