Pitbull Saldırısından Kurtulan Vatandaşın Hikayesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Vatandaş Pitbull Saldırısından Nasıl Kurtuldu?

Bir Vatandaş Pitbull Saldırısından Nasıl Kurtuldu?

Bir vatandaş daha pitbull saldırısında ölümden döndü. İstanbul’un bir ilçesinde gerçekleşen olayda, Cem Mert Özer adlı vatandaş, ailesiyle birlikte sahildeyken kızına bir şeyler almak için büfeye yöneldi. Bu sırada pitbull cinsi bir köpek tarafından saldırıya uğradı.

28 Dikiş Atıldı

Köpek, Özer’in sol bacağını ısırdı ve şans eseri kurtulmayı başaran adam, hastaneye kaldırılarak bacağına 28 dikiş atıldı.

Köpeğin Sahibi Gözaltına Alındı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Özer’in saldırgan köpeğin sahibi E.Ö., polis tarafından gözaltına alındı. Ancak işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Köpek ise belediye ekiplerine teslim edildi.

O Anlar Güvenlik Kamerasında

Köpeğin saldırısının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, köpeğin Özer’e saldırması, adamın yere düşmesi ve köpeğin uzaklaşması yer alıyor. Özer, yaşadığı korku dolu anları “Ben parçalanan 6’ncı kişiymişim, benden önce 5 kişiyi daha parçalamış.” şeklinde anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Pitbull Saldırısından Kurtulan Vatandaşın Hikayesi

Pitbull Saldırısından Kurtulan Vatandaşın Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!