Öğretmeni Vuran Kadın Hakkında İddianame Kabul Edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Haber: Öğretmeni Vuran Kadın Hakkında İddianame Kabul Edildi

DHA Haber: Öğretmeni Vuran Kadın Hakkında İddianame Kabul Edildi

DHA Kayseri’de Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi’nde bulunan Şehit Haldun Ateş İlkokulu’nda yaşanan olayda, bir kadın öğretmeni vurdu. Olayın detayları şöyle:

Olayın Detayları

5 Şubat’ta Şehit Haldun Ateş İlkokulu’na giden Şehriban A., sınıf öğretmeni Kasım K. ile müdür yardımcısının odasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Şehriban A., tabanca ile Kasım K.’yi göğsünden vurdu. Yaralanan öğretmen hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, Şehriban A. tutuklandı.

İddianame Kabul Edildi: Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianame, Kayseri 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi. Şehriban A. hakkında ‘öldürmeye teşebbüs etme’ suçundan müebbet hapis cezası istendi.

  • “Kızımın öğretmeni olur, 3 yıl önce tanıştık”

İddianamede ifadesine yer verilen Şehriban A., Kasım K. ile yaşadığı ilişkiyi şu şekilde anlattı: “Kasım, kızımın öğretmeni olur. 3 yıl önce tanıştık, sonra ‘Bana sen çok güzel kadınsın, eşin seninle ilgilenmiyor, sen daha iyilerine layıksın’ diye aklımı çelmeye çalıştı. Birkaç ay sonra da sevgili olmak istedi. Sonra birlikte gezmeye başladık ardından belli bir süre sonra evinde rızamla cinsel birlikteliğimiz oldu.”

  • “Merminin nasıl isabet aldığını hatırlamıyorum”

Öğretmen Kasım K.’nin ifadesinde, olay anını hatırlamadığını belirterek, şikayetini geri çektiğini ve davaya katılmak istemediğini ifade etti.

Sanık Şehriban A. önümüzdeki günlerde ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Öğretmeni Vuran Kadın Hakkında İddianame Kabul Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!