Nurgül Yeşilçay’ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Zayıflama Sırları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak ‘Veda Mektubu’ dizisinde canlandırdığı ‘Alanur Yıldız’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Son zamanlarda fazla kilolarından kurtulmasıyla dikkat çeken Yeşilçay, zayıflama sırlarını takipçileriyle paylaştı.

Nurgül Yeşilçay'ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Zayıflama Sırları

  • Zayıflama Sırları: Yeşilçay, tatlı ve çikolatadan uzak durarak kilo verdiği bilgisini paylaşmıştı. Ayrıca sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat boyunca hiçbir şey yemediğini ifade etti.
  • Sosyal Medya Aktifliği: Ünlü oyuncu, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak takipçileriyle paylaşımlarını sürdürüyor.

Nurgül Yeşilçay’dan Espri Dolu Bodrum Paylaşımı

Nurgül Yeşilçay'dan Espri Dolu Bodrum Paylaşımı

Yaz aylarının gelmesiyle tatil planları da hız kazanıyor. Bodrum, tatil için tercih edilen destinasyonlar arasında yer alıyor. Bodrum’da lahmacun fiyatları da her yıl merak konusu oluyor. Bu konuda esprili bir paylaşım yapan Nurgül Yeşilçay, mayo kombiniyle çektiği bir fotoğrafı “Lahmacun kombini” notuyla paylaştı.

Nurgül Yeşilçay'ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Zayıflama Sırları

Nurgül Yeşilçay’ın Mizah Dolu Paylaşımları

Nurgül Yeşilçay'ın Mizah Dolu Paylaşımları

Nurgül Yeşilçay, iddialı ve mizahi paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Son olarak yaptığı bir paylaşımda, “‘Lahmacun kombini’ geldi. Bodrum 2024 lahmacun tarifesi belirlendiğine göre ona en uygun sizi zengin gösterecek kombin önerimle buradayım. Suratsızlık ve full makyaj olmazsa olmaz.” notunu düştü. Bu paylaşımı kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

Nurgül Yeşilçay'ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Zayıflama Sırları

Nurgül Yeşilçay’ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Zayıflama Sırları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!