Lionel Messi’nin Inter Miami Macerası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa Ligue 1 takımı Paris Saint-Germain’den ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Amerika Birleşik Devletleri’nin Inter Miami takımına transfer olan efsane futbolcu Lionel Messi, yeni kulübüne hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışıyor. Şimdiye kadar Miami formasını 20 kez terleten Messi, bu maçlarda 17 gol atarken, 7 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.

Messi, Yıllık 50-60 Milyon Dolar Kazanıyor

31 Aralık 2025 tarihine kadar Inter Miami ile sözleşmesi devam eden Lionel Messi’nin kazançlarıyla ilgili kulübün sahibi Jorge Mas, Forbes’a açıklamalarda bulundu. Mas’a göre, 36 yaşındaki yıldız futbolcu Inter Miami’den yılda 50-60 milyon dolar arasında bir gelir elde etmekte.

Yönetici Olma İhtimali

Lionel Messi'nin Inter Miami Macerası

Inter Miami ile olan sözleşmesinde dikkat çeken bir detay daha bulunan Messi’nin geleceğiyle ilgili bir madde daha mevcut. Sözleşmeye göre, Lionel Messi futbolu bıraktıktan sonra “Inter Miami’de yönetici olarak görev alabilir” hükmü yer alıyor. Bu da Messi’nin futbol sonrası kariyerinde farklı bir rol üstlenebileceği ihtimalini doğuruyor.

Lionel Messi’nin Inter Miami Macerası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!