İzmit’te Bayram Hazırlıklarına Döner Bıçaklı Saldırı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit’in İzmit ilçesinde bir parfümcü dükkanı, bayram hazırlıkları için asılan balonlarla süslenmişti. Ancak sabah iş yerini açan iş yeri sahibi, balonların döner bıçaklı çocuklar tarafından paramparça edildiğini fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen iş yeri sahibi dehşete düştü.

“İş Yerimize Bilerek Saldırı Olduğunu Düşünüyoruz”

Yaşanan olayla ilgili konuşan işletme sahibi Ramazan Topal, “Sabah iş yerine geldiğimizde balonların paramparça olduğunu gördük. Kamerayı izlediğimizde elinde döner bıçağıyla iki çocuğun balonları hunharca patlattığını gördük. Şikayetçi olacağız, gereken neyse yapılmalı. İş yerinde ben de çalışanım da olabilirdi. İki kadın personelimiz var, onların burada olduğunu düşünsenize, o zaman ne olurdu? Görüntüleri izledikten sonra ne diyeceğimizi bilemedik. İş yerimize bilerek saldırı olduğunu düşünüyoruz. Bunun sebebi ise yanımızdaki dükkan da balonlarla süslenmişti ama onları ellememişler. Çocuklar normalde balon patlatır, bu normaldir ama bu bıçakla hunharca balonları paramparça etmişler.” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İzmit’te Bayram Hazırlıklarına Döner Bıçaklı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!