İbrahim Tatlıses: Olaylı Hayatıyla Gündemde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıları ve rol aldığı filmlerle unutulmaz bir yıldız olan İbrahim Tatlıses, hayatının olaylı ve renkli geçmişiyle gündemden düşmüyor.

Araları Düzelmiyor: Baba-Oğul Çekişmesi

Tatlıses’in büyük oğlu Ahmet Tatlı, babasının akıl sağlığından endişe duyarak vasi tayin edilmesi için dava açmıştı. Bu hamleye sert tepki gösteren Tatlıses, oğluna karşı taviz vermemiş ve aralarındaki ilişkilerin daha da gerilmesine neden olmuştu.

Daire Altı Yıldır Torunda: Haksız İşgal Davası

Daire Altı Yıldır Torunda: Haksız İşgal Davası

İbo, Ahmet Tatlı’nın oğlu Mert’in, Sarıyer’deki dairesini rızası dışında altı yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla yasal yollara başvurmuştu. Mahkeme, bu sürenin ardından Tatlıses’i haklı bulmuş ve Mert Tatlı’nın daireyi boşaltması ve 370 bin 346 TL tazminat ödemesine karar vermişti.

“Evim Varken Evimi Kızıma Veremiyorum”: Tatlıses’ten Tepki

Kanal D Ana Haber’e konuşan İbrahim Tatlıses, kararın ardından öfkesini dile getirerek, “Evim varken evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey var mı? Şimdi vereceğim ama. Babası tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba? Babalık nasıl yapılır onu öğrensin.” şeklinde konuştu.

“İki Tane Kızıma Bakıyorum”: Kızlarına Destek Devam Ediyor

Kızlarına olan desteğini sürdüren Tatlıses, “Çocuğum kiradayken ben onun çocuğuna ev veremem. İki tane kızıma bakıyorum, torunlarıma da bakıyorum. Ev kiralarını gönderiyorum. Urfa’daki arazimi müteahhide vereceğim. 100 tane daire çıkıyor. Her kızıma 5’er ev vereceğim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses: Olaylı Hayatıyla Gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!