Güvenlik Güçleri Terörle Mücadeleye Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik güçleri, kent merkezlerinde terör örgütlerinin faaliyetlerini engellemek amacıyla yürüttükleri operasyonlara bir yenisini daha ekledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, güvenlik güçlerinin son operasyonunu duyurarak, terör eylemlerine karşı kararlılıklarını vurguladı.

Güvenlik Güçleri Terörle Mücadeleye Devam Ediyor

48 Şüpheli Yakalandı

48 Şüpheli Yakalandı

Bakan Yerlikaya, operasyonun detayları hakkında şu bilgileri paylaştı: İstanbul’da bulunan Santa Maria Kilisesi’nde gerçekleşen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu tespit edilen şahıslara yönelik gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-21” operasyonunda 48 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Terör eylemlerinin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimiz, milletimizin huzuru, birliği ve beraberliği için kararlılıkla mücadele etmeye devam edecek.

  • İstanbul: İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, Santa Maria Kilisesi saldırısının failleri ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı 30 şüpheli yakalandı.
  • Ankara: Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nün DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğunu belirlediği 18 şüpheli operasyon sonucunda tutuklandı.

Operasyonlara katılan kahraman polislerimizi tebrik ediyor, ellerine sağlık dileklerimizi iletiyoruz. Allah, milletimizin duası sizinle olsun.

Güvenlik Güçleri Terörle Mücadeleye Devam Ediyor

Güvenlik Güçleri Terörle Mücadeleye Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!