Emre Belözoğlu: ‘Bayram Mesajı ve Gaziantep FK Maçı Öncesi Açıklamalar’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ankaragücü’nün 32. hafta maçında Gaziantep FK ile karşılaşmadan önce Beştepe Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Ramazan Bayramı mesajını paylaştı ve takımın durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İyi Oyun ve Arzu İle Devam Ediyoruz

İyi Oyun ve Arzu İle Devam Ediyoruz

Belözoğlu, takımın son maçlardaki performansından memnun olduğunu belirterek, “Oyuncuların iştahı, arzusu çok iyi. Bu beni mutlu ediyor. Antalyaspor maçında da kazanacak oyunu oynadık ancak sonuç alamadık. Ancak devam ediyoruz.” dedi.

Emre Belözoğlu: 'Bayram Mesajı ve Gaziantep FK Maçı Öncesi Açıklamalar'

Bayram Mesajı ve Hedefler

Bayram Mesajı ve Hedefler

Emre Belözoğlu, “Bayram yaşatacak bir sonuçla karşılaşmadan ayrılmak istiyoruz. Her maç artık finallerin finali. Rakibimiz Gaziantep FK ile önemli bir maça çıkacağız. Kendimizi rahat pozisyona getirmek adına bu maçı kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, ligdeki diğer takımların durumundan ziyade sadece Ankaragücü’nün hedefleri için çalıştıklarını vurgulayarak, “Yukarısı açıkça beni çok fazla ilgilendirmiyor. Bizim adımıza bundan sonra hiçbir maç kolay değil.” ifadelerini kullandı.

Belözoğlu, taraftarlarına mutlu bir sonuçla evlerine göndermeyi arzuladıklarını belirterek, sakatlığı bulunmayan takımının hazır olduğunu ve Gaziantep FK maçına odaklandıklarını sözlerine ekledi.

Emre Belözoğlu: 'Bayram Mesajı ve Gaziantep FK Maçı Öncesi Açıklamalar'

Ankaragücü, 14. sırada yer alırken Gaziantep FK ise 17. sırada bulunuyor. Takımlar arasındaki mücadele öncesinde taraftarlara da Ramazan Bayramı dolayısıyla forma hediye edildiği ve çikolata ikramının yapıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Emre Belözoğlu: ‘Bayram Mesajı ve Gaziantep FK Maçı Öncesi Açıklamalar’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!