Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Parti Lideriyle Bayramlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle bayramlaştı. Görüşmeye, Cumhur İttifakı’na dahil olan partilerin yanı sıra CHP, İyi Parti ve Vatan Partisi liderleri de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Parti Lideriyle Bayramlaştı

Bu özel buluşmada, siyasi partilerin genel başkanlarıyla ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderlere Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Liderler Arasında Sıcak Bayramlaşma

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve VP Genel Başkanı Doğu Perinçek ile samimi bir şekilde bayramlaştığı belirtildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan ve genel başkanlar, birbirlerini Ramazan Bayramı vesilesiyle tebrik ederek bayramlaşma geleneğini sürdürdüler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Parti Lideriyle Bayramlaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!