Bursa’da Aile İçi Kavga Kanlı Bitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Bursa’da Aile İçi Kavga Kanlı Bitti

DHA Bursa'da Aile İçi Kavga Kanlı Bitti

Bursa’nın bir ilçesinde Temmuz 2021’de yaşanan olayda, babasıyla ev meselesi nedeniyle tartışan Mehmet Ali Bulut, pompalı tüfekle ateş açarak babasını yaraladı. Olay sonrası tutuklanan Mehmet Ali Bulut hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olayın Detayları ve Mahkeme Süreci

Olayın Detayları ve Mahkeme Süreci

Olayın ardından Recep Bulut hastaneye kaldırılırken, kaçan Mehmet Ali Bulut yakalandı ve tutuklandı. Recep Bulut’un tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtildi. Mehmet Ali Bulut’un avukatı, müvekkilinin şiddete maruz kaldığını ve ağır tahrik altında hareket ettiğini savundu. Mahkeme, Mehmet Ali Bulut’u 10 yıl hapis cezasına çarptırırken, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uyguladı.

  • Mehmet Ali Bulut’un iddialarına göre babası, ailesine şiddet uygulayarak annesinin görme yetisini kaybetmesine neden olmuş ve çocukları üzerinde ciddi psikolojik etkiler bırakmıştır.
  • Baba Recep Bulut ise oğlunun kendisini öldürme kastıyla ateş ettiğini iddia ederek, olayın askerlik yapmamak için uydurulan bir raporla planlandığını belirtmiştir.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Bursa’da Aile İçi Kavga Kanlı Bitti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!