Arda Güler: Real Madrid Macerası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer olan genç yetenek Arda Güler, kariyerine hızlı bir başlangıç yapmıştı. Ancak Madrid’deki yolculuğu pek de sorunsuz başlamadı. Ardı ardına yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalan Arda, 2024 yılının Ocak ayında ilk kez Real Madrid formasını giyme şansı buldu.

Eflatun-beyazlı ekibin Celta Vigo’yu 4-0 mağlup ettiği maçta attığı golle dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki futbolcu, İspanyol basınından da övgü almaya başladı. Ünlü gazetelerden AS, genç yeteneğin de aralarında bulunduğu yıldız futbolcuları “Yeni Galaksi” başlığı altında manşetine taşıdı.

Arda Güler: Real Madrid Macerası

AS’ın paylaşımında, Arda Güler’in yanı sıra Rodrygo, Vinicius, Mbappe, Bellingham, Brahim Diaz ve Endrick gibi genç isimler de yer aldı. Özellikle PSG’nin yıldızı Mbappe’nin yanı sıra gelecek sezon Real Madrid’e katılacak olan Endrick’in de bu listede olması dikkat çekiciydi.

Arda Güler: Real Madrid Macerası

Arda Güler: Real Madrid Macerası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!