Anadolu Efes, Deplasmanda Fenerbahçe’yi Yendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maç Detayları

Maç Detayları

Türkiye Süper Ligi’nde 26. haftanın kapanış maçında Anadolu Efes, deplasmanda Fenerbahçe’yi 90-80 yenerek ligdeki galibiyet serisini sürdürdü. Anadolu Efes bu sonuçla ligde 23. galibiyetini alırken, Fenerbahçe ise 4. yenilgisini yaşamış oldu.

Maçın Özeti

Maçın Özeti

Maça hızlı başlayan Anadolu Efes, karşılıklı basketlerle geçen ilk periyodu 22-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Fenerbahçe’nin üstünlüğüne karşın Anadolu Efes, çeyrek sonunda öne geçerek devreyi 42-40 önde kapattı. Üçüncü periyotta iki takım da skor üretirken, Fenerbahçe son çeyreğe 63-62 üstün girdi. Son çeyrekte etkili oyununu sürdüren Anadolu Efes, karşılaşmayı 90-80 kazanmayı başardı.

Rakip Takımlar Arasındaki Rekabet

Rakip Takımlar Arasındaki Rekabet

Anadolu Efes ve Fenerbahçe arasındaki rekabet bu sezon da kıran kırana geçti. Anadolu Efes, bu sezon Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 5. maçtan 3. galibiyetini aldı. İki takım arasındaki mücadeleler heyecanı yüksek ve çekişmeli geçiyor. Her iki takım da birbirine karşı avantaj sağlamaya çalışıyor.

Anadolu Efes, Deplasmanda Fenerbahçe’yi Yendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!