Ali Koç’tan Tebrik ve Gurur Dolu Sözler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonunu FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague ve Türkiye Ligi şampiyonlukları ile taçlandırarak büyük bir başarıya imza attı. Takımın bu muazzam performansı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u oldukça memnun etti.

Avrupa’nın En İyi Kadın Basketbol Takımı

Avrupa'nın En İyi Kadın Basketbol Takımı

Ali Koç, yaptığı konuşmada takımın elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Avrupa’nın en iyi kadın basketbol takımı olduğumuzu sahada gösterdiniz” ifadelerini kullandı. 57 maçta 55 galibiyet elde eden takımın başarısı tüm camiayı gururlandırdı.

Kadın Basketbolda Altın Çağ

Kadın Basketbolda Altın Çağ

Koç, kadın basketbolun Fenerbahçe için altın çağını yaşadığını vurgulayarak, “Fenerbahçe’nin kadın basketbolda altın çağı. 6 senedir lig şampiyonuyuz ve bu başarıları Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası ile taçlandırdık” dedi. Takımın başarısıyla gurur duyan Koç, gelecek sezon için de umutlu olduğunu belirtti.

Koç, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Sayenizde biz kendimizle gurur duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon da başarılı bir takım kurabiliriz ve bu başarıları sürdürebiliriz.”

Ali Koç'tan Tebrik ve Gurur Dolu Sözler

Ali Koç’tan Tebrik ve Gurur Dolu Sözler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!