Aile İçi Çatışma Kanlı Saldırıya Dönüştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tartışma Silahlı Saldırıya Dönüştü

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde Asiltürk Caddesi’nde yaşanan olayda, Yusuf Fırat isimli şahıs ile ailesi arasında çıkan tartışma büyük bir trajediye dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf Fırat, silahla annesini, babasını, kız kardeşini ve abisini vurduktan sonra kendisine de ateş etti.

Olay Anında Müdahale

Olay Anında Müdahale

Olay yerinde silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan annesi Sabiha Fırat ve abisi Bilal Fırat’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, baba Murat Fırat ve kız kardeşi Zehra Fırat yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli Kaçtı, Baba Yardım İstedi

Olaydan kaçarak kurtulan Yusuf Fırat’ın babası Murat Fırat, bir dükkana girerek yardım istedi. Dükkan sahibi Fahri Mocu, “Bakkalda temizlik yapıyordum. Bir vatandaş kanlar içinde geldi ve polisi çağırmamı istedi. Kan kaybetmesin diye yardım ettik. Oğlunun kendisini ve ailesini vurduğunu söyledi” şeklinde olayı anlattı.

“Biz 7 kardeşiz. Annem, babam ve kardeşlerimle beraber yaşıyorduk. Olay olduğunda ben Kocaeli’deydim. Annemin ya da kardeşimin vurulduğunu duydum”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Aile İçi Çatışma Kanlı Saldırıya Dönüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!