Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: Fenerbahçe’yi Tebrik Ediyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de 31. hafta mücadelesinde şampiyonluk için yarışan Fenerbahçe ile alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Kadıköy’de oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 4-2’lik skorla kazandı.

Maç Detayları

Maç Detayları

  • Goller: Fenerbahçe – Alexander Djiku (17′), Edin Dzeko (51′), Dusan Tadic (70′), Serdar Dursun (85′)
  • Goller: Adana Demirspor – Mario Balotelli (25′), Yusuf Barasi (80′)

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe’yi tebrik ederek açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan Açıklamalar

“Fenerbahçe’yi Tebrik Ediyorum”

Hikmet Karaman, “Bana göre iyi bir maç oldu. Tempolu bir mücadele oldu. İkinci yarının başlangıcı, yediğimiz goller kırılma noktalarıydı. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

“Basit Hatalar Yapmamamız Gerekiyor”

Karaman, “Futbolda basit goller yemememiz gerektiğini düşünüyorum. Gol yediğinizde veya attığınızda basit hatalar yapmamalısınız. Bu tür hatalar takımı demoralize ediyor. Şampiyonluk için mücadele eden takımlara baktığımızda attıkları gol sayıları arasında ciddi farklar var. Bu yüzden basit hatalardan kaçınmalıyız.” şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe’nin Yaşadıkları Pozitif Yönde Etkiledi”

Hikmet Karaman, “Türk futbolunda bazen ne olduğu belli olmuyor. Fenerbahçe’nin yaşadığı zorluklara rağmen takımın pozitif anlamda etkilendiğini düşünüyorum. Dzeko ve Tadic gibi oyuncuların performanslarının yükseldiğini görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Esas Tartışılması Gereken VAR’dakiler”

Karaman, “Hakemlerle ilgili tartışırken asıl üzerinde durulması gereken konunun VAR olduğunu düşünüyorum. Kararlar ve VAR sistemi üzerinde ciddi bir çalışma yapılmalı.” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: Fenerbahçe’yi Tebrik Ediyorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!