Acun Ilıcalı’nın Geçmişle Günümüzü Karşılaştıran Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’dan Geçmişle Günümüzü Karşılaştıran Açıklamalar

Acun Ilıcalı'dan Geçmişle Günümüzü Karşılaştıran Açıklamalar

Sosyal medyada sıkça gündeme gelen Acun Ilıcalı, katıldığı bir yayında geçmişle günümüzü kıyaslayarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aylar önce konuk olduğu programda yaptığı konuşmada, günümüz gençlerinin geçmiş dönemi yaşamadığına dikkat çekti.

“Bizim Dönemimizden Daha Kolay”

Ilıcalı, videoda, “Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay. Gençlerimiz genç oldukları için bizim dönemimizi yaşamadılar” ifadelerini kullandı.

“100 Daire Vardı, Otoparkta 40 Araba Vardı”

Geçmişteki alım gücüne de değinen Ilıcalı, “Biz Ataköy’de yaşıyorduk, 100 daire vardı, otoparkta 40 araba vardı. Şu anki koşullar, şu anda araba alma koşulları bir önceki döneme göre biraz zorlaşmış gibi görünüyorken, bizim dönemimize göre çok daha fazla avantajlar var” şeklinde konuştu.

“Araba Teknolojisi Çok İlerledi”

Araba teknolojisindeki gelişmeleri de vurgulayan Ilıcalı, “Araba teknolojisi tabi çok ilerledi. Eskiden bizim dönemimizde araba alındığı zaman gerçekten dandik oluyordu. Araba elinde kalırdı. Şimdi artık mesela ucuza araba alıyorsun bakıyorsun adam teknolojiye o arabayı geliştirmiş. Yani korkunç bir gelişim oldu dünyada.” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı’nın Geçmişle Günümüzü Karşılaştıran Açıklamaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!