DEM Partililer Van ve Bitlis’te Nevruz kutlamalarında bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haber Merkezi

Türkiye siyaset gündemi alev alev…

Sabah saatlerinde CHP’li İBB yönetimine yönelik yolsuzluk ve terör operasyonları Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü.

Soruşturmalar kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 106 kişi gözaltına alındı.

CHP’de olağanüstü durum yaşanırken DEM Parti’nin gündemi Nevruz Bayramı…

VAN’DA NEVRUZ HALAYI

DEM’liler, Van ve Bitlis’teki kutlamalarda bir araya geldi.

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Tülay Hatimoğulları ve Pervin Buldan Van’da, Tuncer Bakırhan Bitlis’te düzenlenen Nevruz kutlamasına katıldı.

Van Kalesi’nin güneyindeki Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen programa katılanlar, polis ekiplerince oluşturulan kontrol noktalarından alana alındı.

Katılımcıların müzik eşliğinde halay çektiği programda konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Nevruz’un barışa vesile olmasını diledi.

TUNCER BAKIRHAN VE MERAL DANIŞ BEŞTAŞ HALAY ÇEKTİ

Park alanında toplanan binlerce DEM’li, müzikler eşliğinde halay çekip eğlendi.

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki fuar alanında düzenlenen Nevruz programına katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve Meral Danış Beştaş da Bitlis halkını selamladı.

Bakırhan ve beraberindeki milletvekillerinin Nevruz ateşi yakmasının ardından katılımcılar, şarkılar eşliğinde halay çekti.

DEM Partililer Van ve Bitlis’te Nevruz kutlamalarında bir araya geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!